Hirdetés

Killer Instinct - na de mit csinál itt ez a Halo karakter?

|

Újabb harcossal bővül a Killer Instinct bunyósainak listája, ezúttal egy nem hétköznapi karakter csatlakozik majd.

Hirdetés

Miközben mi New York utcáit próbáljuk megtisztítani a rossz oldalra sodródó ügynököktől a The Divisionben, ezerrel zajlik a Halo Regional World Championships, ahol a játék mellett a kiadó fontos bejelentésekkel is fokozza a hangulatot.

A Microsoft, a 343 Industries és az Iron Galaxy bejelentették, hogy a Halo univerzum imádott Arbitere hamarosan csatlakozik majd a Killer Instinct rosteréhez, ezzel új színt víve a verekedős játékba. Hát mit mondjak, se az Energy Sword, sem a sugárvető nem feltétlen megszokott dolog egy pofozkodós játékban, de ezt leszámítva eléggé rendben van a cucc.

Arbiter a Killer Instinct Season 3-ban csatlakozik márciusban, és természetesen nemcsak Xbox One-on, hanem PC-n is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)