Hirdetés

Killer Instinct - egy Gears of War karakter is csatlakozhat a bunyóhoz

|

Közeledik a Killer Instinct harmadik szezonja, így egyre több játszható harcosról hullik le a lepel. Úgy tűnik hamarosan a Gears of War sorozat egyik gonoszával küldhetjük padlóra a másik játékost.

Hirdetés

Közel már a Killer Instinct következő szezonja, megjelenésével 8 darab új karakter lesz elérhető, köztük a Halo játékokból ismerős Arbiter, és a Battletoads békája, Rash. A legújabb hírek szerint a Gears of War széria első részének főgonosza, General RAAM is bekerül az előbb felsorolt szereplők közé.

Az alul látható kiszivárgott kép támasztja alá a pletykát, de ezen kívül sem képeken, sem videón nem szerepel a Locust horda vezére. Március 29-én fog debütálni a Killer Instinct Season 3, új karakterekkel bővítve a játékot, mint Rash, Arbiter, Kim Wu, és Tusk. Emellett nemcsak Xbox One-on játszhatjuk majd, de Windows 10-en is elérhetővé válik.

Ti melyik karaktert próbáljátok ki először?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)