Hirdetés

Killer Instinct: Season 3 - Mira is bemutatkozik

|

A Killer Instinct: Season 3 egy újabb karaktere mutatta meg egy előzetes formájában, hogy mire is képes. Mira, a vámpírhölgy egy igazán brutális harcosnak ígérkezik.

Hirdetés

Rengetek különleges új karaktert tartalmaz majd a Killer Instinct: Season 3, például elképzelhető, hogy egy Gears of War szereplő is feltűnik a játékban. Most azonban nem róla, hanem a Mira nevű vámpír harcosnőről érkezett egy előzetes.

A fenti trailer videóból jól látszik, hogy Mira nem fog finomkodni, egy igazán vérszomjas karaktert ismerhetünk meg a személyében. Mira egyébként Maya elveszett ikertestvére, aki feláldozta magát testvéréért, most azonban vámpírként visszatért a túlvilágról. Nézzétek meg, mire képes a feltámadt harcosnő! 

Ti melyik új karaktert várjátok a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)