Hirdetés

Killer Instinct Season 3 - bemutatkoznak az új harcosok (videó)

|

Néhány hét múlva megérkezik a Killer Instinct harmadik szezonja is, így részletesebben is megismerkedhettünk a négy új karakterrel, akik ebben a frissítésben érkeznek.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Killer Instinct Season 3, ami egyben azt is jelenti, hogy végre elrajtol a még tavaly nyáron bejelentett Windows 10-es változat is. Így a fejlesztők és a Microsoft alaposabban is megmutatták a következő nagy frissítésben érkező négy új karaktert is.

A Halo-sorozatból ismert, a verekedős játékban vendégszereplő Arbiter mellett bemutatkozott Kim Wu, Rash és Tusk is egy San Franciscóban rendezett eseményen, ahol rögzíthettek is játékmenetet a meghívottak. Így a Gamespot jóvoltából az alábbi videón mind a négy új Killer Instinct-szereplőt megleshetitek egy meccs közben, lejjebb pedig egy csomó új screenshotot is láthattok róluk, amiket a Microsoft adott ki, ezekre kattintsatok a teljes méretért. Egyébként a Season 3 megjelenése is pontos dátumot kapott, a jeles nap a március 29-e lesz, ekkor érkeznek az új harcosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)