Hirdetés

Killing Floor 2 - PS4-en aranylemezre került, egekben a PC-s eladások

|

Jó nyitásnak néz elébe a Killing Floor 2. PlayStation 4-en véglegesítették a kódot, PC-n pedig már most több mint egymilliót eladtak belőle, pedig még meg sem jelent.

Hirdetés

A Tripwire bejelentette, hogy november 11-én befejeződött a Killing Floor 2 utolsó fejlesztési szakasza a PlayStation 4-en, és aranylemezre került a játék. Ezzel egy időben a PC-s early access játékosok száma átlépte az egymilliós határt.

Ezzel a lövölde a Steam Early Access rendszerének egyik legjobban fogyó játéka lett. A hivatalos megjelenésig még szűk egy hét vissza van, de a számok alapján méltó utódja lehet az eredeti Killing Floornak.

A Tripwire nagyon hálás az early access játékosoknak, mert visszajelzéseikkel nagyban segítették a munkájukat, és a továbbiakban is számítanak a közösségre.

A játék november 18-án jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re - ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)