Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - nem fog összejönni az idei megjelenés

|

A Warhorse próbálta megoldani, hogy a Kingdom Come: Deliverance még idén megjelenhessen, de sajnos kénytelen volt újra halasztani a játékot.

Hirdetés

Mikor még a Kickstarter kampány zajlott, a Warhorse Studios 2015 végi megjelenést ígért. Aztán ahogy az az ilyen projekteknél lenni szokott, halasztásra volt szükség.

Akkor úgy látták, 2016 nyaráig végeznek a PC-s verzióval, őszre pedig befejezik a konzolos változatokat is. Aztán - feltehetően a kiadó kérésére - úgy döntöttek, akár kész lesz a PC-s, akár nem, inkább minden változatot egy napon adnak ki, valamikor 2016 vége felé. A csapat viszont ma bejelentette, hogy inkább 2017-re tolják a Kingdom Come: Deliverance-t. Indoklást még nem kaptunk, az információ a WCCF Tech nyomán egy szóvivőtől származik, azonban a stúdió hivatalos csatornáin nem szerepel kapcsolódó poszt.

A béta jelenleg is fut, reméljük, új infókkal is szolgálhatunk hamarosan, még mielőtt megint csak halasztásról kell hírt adnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)