Hirdetés

King's Quest: Chapter 5 - megvan, mikor jön a befejező fejezet

|

Több mint egy évvel az első rész után megérkezik végre az utolsó, ami kerekké teszi a King's Quest sikeres visszatérését.

Hirdetés

Összesen öt fejezet alkotja a Sierra-féle King's Quest sorozatot, melyek közül az első még tavaly júliusban jelent meg. A fejlesztők nem siettek, cserébe viszont szinte végig tartották a minőséget, csak a negyedik rész esetében volt egy kis megbicsaklás.

Remélhetőleg az ötödik méltó lezárást kínál. A King's Quest: Chapter 5 - The Good Knight október 25-én jön, és ugyanúgy Graham király egy korábbi kalandját élhetjük át, viszont most már nem olyan fiatal, mint a korábbiakban. Az utolsó kalandjára indulunk, melynek során még egyszer megmenti a királyságot. Többet még nem tudni, beharangozó videó sincs, de a dátummal is beérjük.

Az első epizód még mindig ingyenesen tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)