Hirdetés

Ismét mozgásban a Kingdom Hearts III

|

A Square Enix kiadott egy új trailert, amelyben belepillanthatunk a Kingdom Hearts 3-ba és a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue-ba is.

Hirdetés

A japán Jump Festa esemény kapcsán a Square Enix megajándékozott minket egy vadonatúj Kingdom Hearts előzetessel, amelyben egyszerre van jelen a furcsa elnevezésű Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Herarts III is. 

Ha emlékeztek még, a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue-t a Tokyo Game Show 2015 alatt jelentették be PlayStation 4-re, amely lényegét tekintve egy gyűjtemény és magában hordoz három címet is a szériából: a Kingdom Hearts: Dream Drop Distance HD-t, a Kingdom Hearts Chi: Back Covert és a Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep: A Fragmentary Passage-t. Utóbbi mellesleg felvezeti a PS4 mellett Xbox One-ra is megjelenő Kingdom Hearts III-at, a sorozat következő teljes értékű részét, amely szintén helyet kapott a Square Enix legújabb trailerében: 

Azt továbbra sem tudjuk, hogy a Kingdom Hearts 3 mikorra várható, ugyanis hiába van már meg a megjelenési dátum, nem árulják el

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)