Hirdetés

Kiszivárgott pár részlet a Warhammer 40,000: Space Marine 2-ről

|

Egy szerencsés illető idő előtt csomagolhatta ki a gyűjtői kiadást, és nem rejtegette nagyon annak tartalmát.

Hirdetés

A Warhammer 40K közössége nagy lelkesedéssel várja a szeptemberben megjelenő Space Marine 2-t. A franchise pár vállalható és kevésbé vállalható címmel bővült az elmúlt évtizedben, de a Space Marine sorozat első része a jobbak közé tartozott.

Az akciójáték folytatását évekkel ezelőtt jelentették be, így nyilván nagy az izgalom, hogy mire is számíthatunk az idén megjelenő epizódtól. A prdalien0 néven dolgozó YouTube-felhasználó már tudni véli.

Valamilyen csoda folytán prdalien0 nem csak hogy hozzáfért egy gyűjtői kiadáshoz, de át is lapozhatta annak artbookját. Az oldalakat felvette videóra, és közzétette az egészet, rengeteg infót terjesztve szét ezzel a közösségben. Az anyag már több mint 24 órája fent van, és még mindig nem szedte le senki, de ez bármikor változhat.

Hirdetés

A kiszivárgott könyvnek köszönhetően kiderült, hogy a Space Marine 2 tartalmazni fog egy Marine x Marine PvP módot. A játékosoknak lehetőségük lesz testreszabni a zászlóikat és a klánjaikat, de további részletek egyelőre nem ismertek. Ezen felül egyébként kiderült, hogy a karakterünknek lesz egy bázisa, ahol megválaszthatja a következő missziókat, fejlesztheti a cuccait, és egyéb apróságokat intézhet el. Minden egyéb az alábbi videóban tekinthető meg.

Ami a játékmenet részleteit illeti, annak kapcsán szerencsére nem kell már sokáig szivárgásokra támaszkodnunk. A jelenlegi megjelenési dátum 2024. szeptember 9., így az ősz elején mind kipróbálhatjuk majd a Space Marine 2-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)