Hirdetés

Kitűzte következő előadásának dátumát a PlayStation, érdemes lesz figyelni

|

Megvan, mikor lesz a PlayStation State of Play előadása, és az is, hogy milyen hosszra számíthatunk.

Hirdetés

Már január is szokatlanul erős volt, de számos nagy megjelenés még előttünk áll - a játékipar tavaszi szezonja csak most indul be igazán. Sok játék van, aminek már a tervezett érkezési idejét is tudjuk, ugyanakkor örülnénk, ha néhány infóval érdekesebbé tennék őket számunkra.

Ezt kísérli meg a PlayStation State of Play előadásával, amely keretében 40 percen át ismerkedhetünk több mint 15 játékkal. 

A bejelentő blogposzt szerint a "játékipar legtehetségesebb elméinek némelyike" is képviselteti magát, és a leírtakból  úgy tűnik, a partnerek alkotásai és a Sony saját kiadású címei is szerephez jutnak.

Hirdetés

Két játékot neveztek meg, melyekről hosszabban fognak beszélni: az egyik a Stellar Blade, a Shift Up akció-kalandjátéka, amit a SIE ad ki, a másik pedig a Rise of the Rōnin, a Team Ninja szintén a Sony által támogatott akció-szerepjátéka, amely március 22-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re. Ezen felül további PS5-ös és PSVR2-es játékok bemutatója várható.

Az előadás január 31-én, itthoni idő szerint 23:00-kor veszi kezdetét, és mi is élőben fogjuk figyelemmel kísérni, de aki lemarad, szokás szerint elolvashatja szöveges összefoglalónkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)