Hirdetés

A Bully és a Manhunt is hirtelen elérhető lett PlayStation 4-re

|

A Sony folytatja a klasszikus PS2-es címeinek áttelepítését, de ezúttal kellemes meglepetésként, előzetes bejelentés nélkül ért minket ez.

Hirdetés

Újabb PlayStation 2-es címek kerültek át a PlayStation 4 online üzleti platformjára. Ebben a körben két klasszikus Rockstar cím vált megvásárolhatóvá. Ugyan a Bully és a Manhunt nem váltották meg az ipart, mi azért imádtuk őket (főleg az előbbit).

Mindkét játékot letölthetitek az PlayStation Store európai felületén keresztül 15 euróért (nagyjából 4500 Ft, ami azért még mindig erős túlárazásnak tartunk).

Ahogy az szokás, mindkét címet felskálázták 1080p-re (amitől mondjuk a Bully még mindig nem olyan szép, mint az UE4 verzió), megkapták a maguk trófeáit, és a Share szolgáltatás összes funkcióját.

Ha még nem játszottátok végig a Rockstar történetének két legendás gyöngyszemét, akkor most itt a remek alkalom. Mi pedig szeretnénk már egy Bully 2-őt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)