Hirdetés

Knack 2 - jöhet a folytatás?

|

Hirtelen előkerült egy önéletrajz, ami elég meggyőzően állítja, hogy készül a PlayStation 4 egyik nyitócímének következő felvonása.

Hirdetés

A Knack ugyan nem lett instant klasszikus, de egy kellemes kis platformer volt, ami még a PlayStation 4 megjelenésével egy időben érkezett. Azóta sem hallottunk sokat egy esetleges folytatásról, de most úgy tűnik, hogy valami készül.

A NeoGAF fórumain felbukkant egy önéletrajz, ami egy animátoré. A hölgy az irat szerint az XPEC Entertainment megbízásából a Knack 2 animációin és átvezetőin dolgozik már 2015. májusa óta. Az XPEC Entertainment egyébként egy külsős cég, ahová több, nagyobb fejlesztőcsapat is rendszeresen kiszervez munkákat.

Mivel az egész pletyka egy NeoGAF poszton alapszik így érdemes óvatosan bánni az infóval, de az csak erősíti a gyanút, hogy azóta a Knack 2-t levették az önéletrajzról. 

Ti örülnétek egy Knack folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)