Hirdetés

Kölcsönözhető PSP játékok a Sony kínálatában?

|

Elképzelhető, hogy a Sony saját játékkölcsönzőt nyit? A vásárlók véleményére minden esetre kíváncsi.

Hirdetés

A nagy örömujjongás előtt azért jusson eszünkbe, hogy ez csak egy felmérés, korántsme garantált, hogy bármi is megvalósul az itt felvetett ötletekből. A Sony hasonló megoldással szondázta a népet a God of War 3 kapcsán, de itt sem tudni, hogy vajon azt kapják a népek a God of War 3 extra kiadásához, amire a legtöbben szavaztak.

Ettől függetlenül, érvényes a mondás: nem zörög a haraszt...Tudvalevő az is, hogy a kiadók manapság már nem is a kalózokat, hanem a használt játékok forgalmazásával foglalkozó cégeket tekintik legfőbb ellenségeiknek. A DRM használata legalább annyira szeretné ezt a piacot zsugorítani, mint - néhány napos - fejfájást okozni a villámkezű kalózoknak. A Sony tehát nem tapogatózik rossz irányba, ha saját játékkölcsönző szolgáltatást indít.

A PSP játékokat úgyis letölthető formában kaphatjuk kézhez a jövőben, és ha már megcsinálják a rendszert, akkor egy előfizetős/kölcsönzős részleg hozzácsapása nem nagy munka. A Sony olyan kérdésekkel bombázza a vásárlókat, mint például: Mennyi lenne az ideális díj, egyhavi játékért? Milyen gyakorisággal szeretnétek váltani a játékokat? Hány játékot kölcsönöznétek egyszerre? Satöbbi, satöbbi. Nos, ez a terv ugyan egyelőre csak a PSP piacot érinti, de ha esetleg fényesen beválna - amire megfelelő árpolitika alkalmazásával van esély - elképzelhető, hogy akár a többi Sony platformon is bevezetésre kerül. A Sony után pedig jön a többi kiadó, és a többi platform. Na jó, belelóg a kezem a bilibe, de talán lesz belőle valami. Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)