Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - lópáncél is lesz az új DLC-ben

|

A rendkívül sikeres megjelenés után most a sorozat régebbi rajongóinak igyekszik kedvezni a Konami néhány jelmez formájában.

Hirdetés

Habár úgy néz ki, hogy a Konami a jövőben már nem akar annyira az AAA kategóriás játékok fejlesztésével foglalkozni, azért a Metal Gear Solid: The Phantom Pain még továbbra is élvezi a támogatásukat. Az idei Tokyo Game Show alatt is szóba került a játék, ugyanis a cég bejelentett egy kosztümöket tartalmazó DLC-t.

A letölthető csomagban lesz néhány klasszikus öltözék a Metal Gear Solid 3-ból és természetesen nem maradhat el a lovunknak való páncélzat sem. Itt most gyorsan emlékezzünk vissza, hogy amikor a Bethesda bejátszotta ugyanezt az Oblivionnal, akkor mindenki kiröhögte őket és valahogy mégis ők lettek a trendszetterek. Fura egy hely ez a játékipar.

A Snake Eaterből mindkét nem kap néhány új szerkót, a férfi ruhák az akkori stealth camo, a szmoking és néhány dzsungel mintázat, míg a női karaktereinkre a Boss és EVA klasszikus ruháit adhatjuk rá. Arról nem volt szó, hogy a DLC mikor jelenik meg pontosan és sajnos az sem került szóba, hogy esetleg van-e valami sztoris DLC készülőben.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)