Hirdetés

Konzol kamuk

|

Hamis a Killzone 2 videó - álítja az IGN. A Guerilla egyik illetékese a vele készített interjúban elmondja, hogy a videó gyakorlatilag azt a hangulatot prezentálja, amelyet el kívánnak érni a fejlesztés végéig. Az IGNXbox munkatársa, David Clayman biztos benne, hogy a múvi nem ingame. Mint elmondta, a felvételen minden mozdulat több kicsi animációból állt - ez egy teljes játékban kivitelezhetetlen lenne, főleg ekkora részletesség mellett. David kijelenti, hogy az anyag 100% CG. (Thanks to FarCry elvtárs!) A Microsoft becsületén is folt esett, amikor kiderült, hogy még nem is tudtak előállni működőképes Xbox 360-nal. Az E3-on a kikapcsolt konzolok mellett Apple Powermac G5-ösök álltak, azokon futottak a játékok. Fényképes bizonyítékért kattintsatok a linkre, és imádkozzatok, hogy Bill bácsiéknak sikerüljön(illetve kárörvendőknek: ne sikerüljön) összedobni működőképes boxokat az év végi startig.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)