Hirdetés

Közeleg a Worms: Blast!

|

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Team17 hamarosan piacra dobja legújabb Worms játékát, a Worms: Blast-tot. Ez PlayStation 2-re, PC-re, Game Boy Advance-re, és Game Cube-ra jelenik majd meg. Ez lesz az első Worms játék, melyben már tényleges 3D-s karakterek lesznek, ám ne úgy képzeljétek el, mint egy FPS-t (mondják a készítők). Csupán finomabb mozgások lesznek, és jobban hihető környezetek...Az is biztos, hogy lesz single és multiplayer mód is, ám ezzel semmi újat nem adnak. Ja, és a körökre osztott menetekről áttértek a valós idejűekre...reméljük ezzel nem szúrtak el semmit. Tervezett megjelenése ezév ősze.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)