Hirdetés

Kupolaváros - ismerkedjünk a magyar kalandjáték világával

|

A készítők egy csokornyi képet tettek közzé, melyeken keresztül nyomonkövethető a Kupolaváros látványvilágának megteremtése.

Hirdetés

Már nagyon váruk az Overon Station jelenleg is készülő ígéretes kalandjátékát, vagyis a Kupolavárost. A most közzétett képeken a kihalt marsi Kupolavárost és a Teca nevű modern űrhajót csodálhatjuk meg.

A Kupolaváros egy történetközpontú kalandjáték lesz, melyben három űrkadét fedezi fel a Marson található elhagyatott város titkait. A játék Nemere István regénye alapján készül, a látványról pedig az Unreal Engine 4 gondoskodik. 

"Célunk egy olyan vizuális kontraszt kialakítása, amely szembeállítja a Teca letisztult, elegáns vonalait a város robosztus, brutalista stílusával. Míg az űrhajó elegáns, lekerekített íveivel és könnyű, műanyag anyaghasználatával napjaink jövőképét jeleníti meg, addig a Kupolaváros a 60-as évek retrofuturisztikus elképzeléseiből építkezik; ezt a stílust hatalmas betonépületekkel, szögletes idomokkal és fémes, nehéz anyagokkal dolgozik. Főhőseinknek ez szinte időutazás a múltba, mivel túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezhessenek a Kupolaváros fénykorára." - mondta  Kovács Péter, az Overon Station konceptese.

Nézzétek meg a gyönyörű képeket!

A játék először PC-re fog megjelenni, valamikor 2017 elején. Ezt nem sokkal később követik majd a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatok is, kíváncsian várjuk a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)