Hirdetés

Layers of Fear - kiegészítő folytatja a sztorit

|

Hamarosan DLC érkezik a Layers of Fearhez, így aki még egy kis rettegésre vágyik, egy kis extra ráfordítással kaphat belőle.

Hirdetés

Az év egyik horrorjáték-meglepetése volt a Layers of Fear, ami ugyan nem lett tökéletes, de elég népszerűséget szerzett ahhoz, hogy megérje DLC-t készíteni hozzá.

A Bloober Team augusztus másodikán fogja kiadni az Inheritance című csomagot minden platformra. Ebben nem a festőt fogjuk irányítani, hanem az alapjáték eseményei után hazatért lányát, aki a házban járkálva részesévé válik az apja által a családra szabadított borzalmaknak. Múltjával is szembe kell néznie, és attól függően, hogyan játszunk, kétféle befejezéshez juthatunk el. Az Inheritance 4,99 dollárba, illetve ennek megfelelő összegbe fog kerülni. Videó fent, próbáljatok nem megijedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)