Hirdetés

League of Legends - bemutatkozott Camille, az acélhölgy

|

Sokan azt hitték, hogy egy mozgékony orgyilkos karaktert kapunk, de mint kiderült, ez nem jött be. Camille harcos, nem orgyilkos.

Hirdetés

Camille a League of Legends legújabb bajnoka, akiről a múlt héten már egy meglehetősen izgalmas képregényben is olvashattunk. A hölgy lábai pengékből vannak és acél kötelekkel mozog a pályán. Lin Beifong büszke lenne.

Camille Piltoverből származik, ahol igazságért és becsületért harcolt, többnyire nem túl könyörületes módszerekkel. Ő az a fajta zsaru, aki előbb vág, aztán kérdez, és ez a fajta hozzáállás jól is jön majd a Riftben.

Az acél árnyék nem hiába szövegel állandóan a pontosság fontosságáról: minden képességét megfontoltan, hibátlan időzítéssel kell használni a maximális sebzésosztás érdekében. Bár a hölgynek van egy passzívja, ami különleges védelemmel ruházza fel, Camille inkább a Fiora típusú toplanerek közé tartozik, és nem a tankok csoportját erősíti.

Aki kíváncsi a képességinek pontos leírására, és még több videóra, az Camille hivatalos aloldalán mindent megtalál. Nektek mennyire jön be az új karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)