Hirdetés

League of Legends - növények lepik el a Riftet a következő szezontól

|

A Riot Games már gőzerővel készül az idei előszezonra, és szépen lassan adagolják a nagyobb változásokat.

Hirdetés

A League of Legends játékosok nagy része hosszú idő után elégedett a dzsungel állapotával. A szörnyek nem túl erősek, nem túl gyengék, a smiteból származó buffok hasznosak, végre úgy tűnik, minden rendben van. Azért a Riot változtatna cuki kis virágokkal.

A Pre-Season 7 egyik nagy változása lesz a Plants rendszer. Ezek a növények félig véletlenszerűen bukkannak majd fel a dzsungelben (ezt értsd úgy, mint pl. Bard chimejait), és különböző rövid távú buffokat adnak annak, aki felkapja őket.

A Blast Cone egy robbanó gaz, ami egy adott területen szétlöki az arra járó bajnokokat.

A második a Honey Fruit, ami ha megütsz, gyógyító narancsok jönnek ki belőlük. Túl sokat nem javítanak a helyzeteden, de egy Karthus ultitól megmenthetnek.

A Scryer's Bloom gyakorlatilag megnöveli az adott bajnok látóhatárát, így mondjuk benézhetsz a Dragon Pitbe is, ha veszélyt szimatolsz.

A közösség nem nagyon fogadta eddig jó hangulatban az ötletet (mondjuk egyébként semmi mást sem), de majd akkor derül ki, hogy mennyire is hasznosak/károsak ezek a kis gazok, amikor megérkeznek a PBE szerverre jövő héten.

Nagyjából szerda-csütörtök magasságában fog megérkezni az első nagyobb PBE frissítés az előszezon újdonságaival. Mivel ebben a patchben benne lesznek az Assassin átdolgozások és a dzsungel változások is, a Riot kicsit tovább fogja teszt fázisban tartani ezt a ciklust.

Az átlagos 2 hét helyett 3 hétig tart majd az előszezon próbálgatása, ami bőven elég idő ahhoz, hogy a fejlesztők átgondolják a dolgokat. Emlékezzünk: tavaly élettöltő/sebességnövelő rúnákat akartak tenni a folyó két végébe, de végül elvetették az ötletet, mert haszontalannak ítélték a PBE tesztelés után. Bármi megtörténhet még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)