Hirdetés

League of Legends - jön egy új játékmód, hogy gyakorolhasd a kombókat

|

Bár a fejlesztők korábban azt mondták, nem terveznek külön módot ehhez a funkcióhoz, most kiderült, hogy hamarosan mégis érkezik a Practice Tool.

Hirdetés

A játékosok régóta rágják már a Riot fülét, hogy rakjanak be egy egyszerű sandbox módot a játékba, hogy gyakorolhassák a különböző bajnokok használatát, kísérletezhessenek egyes kombókkal, néhány hónappal ezelőtt azonban még úgy nyilatkoztak a League of Legends fejlesztői, hogy nem csinálnak ilyesmit. Azóta meggondolták magukat.

Az új játékmód a Practice Tool nevet kapja, a játékosok pedig felszintezhetik benne a karaktereiket, hozzáférnek végtelen aranyhoz, frissíthetik a cooldownokat és megállíthatják a minionokat.

Azon dolgozunk, hogy a játékmód mindenki számára hasznos legyen. Mindegy, hogy bronz vagy challenger ligában játszik-e valaki, egy egyjátékos gyakorló mód jó szolgálatot tesz a különböző mechanikák elsajátításánál. Külön a profiknak szánt, csapatos gyakorlást lehetővé tévő játékmódon egyelőre nem dolgozunk.

A játékmódon még jó ideig dolgoznak majd, addig valószínűleg számos új lehetőség is belekerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)