Hirdetés

Ilyen lesz a League of Legends gyakorlómódja

|

Hosszú csend után minden fontos részletet megtudtunk a League of Legends készítőitől a hamarosan érkező, a játékosok fejlődését szolgáló mód funkcióiról.

Hirdetés

Hosszas huzavona eredménye a League of Legends hamarosan megérkező gyakorlómódja, ugyanis korábban a Riot egyáltalán nem szeretett volna ilyen funkciót készíteni. Akkor kifejezetten károsnak látták volna a meglétét, azóta viszont megváltozott az álláspontjuk, nemrég pedig be is mutatták, milyen lesz a hamarosan megjelenő Practice Tool.

Az először tavaly októberben megerősített módban a saját karakterünk szintjét és aranymennyiségét is átállíthatjuk, sebezhetetlenné tehetjük a tornyokat is, vagy egy pillanat alatt respawnoltathatjuk a dzsungel lényeit. Emellett olyan, időspórolásra alkalmas megoldásokat is kaptunk, mint a karakterünk teleportálása, a cooldownok nullázása, a játék idejének előreléptetése, vagy az életerő és a mana feltöltése egyetlen kattintással.

A League of Legends készítői által felhozott példák alapján a Practice Tool a hősök képességei és a pálya megismerése, a dzsungelezés és a farmolás gyakorlása mellett a különböző tárgyak kipróbálására lesz alkalmas. Ahogy a hivatalos blogposztban is megírta a Riot, a gyakorlómód később még bővülhet további funkciókkal is, de első körben szerették volna gyorsan kiadni az első változatot, hogy aki a hetedik rangsorolt szezonban szeretné kihasználni a Practice Tool előnyeit, minél több időt kapjon erre.

Ti mennyi időt töltötök majd gyakorlással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)