Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Elérhető az Xbox 360 demó

|

Ahogyan azt már megszokhattuk egyelőre csak Gold előfizetők számára, de elérhető a Left 4 Dead 2 demó.

Hirdetés

Aki előrendelte az egy ideje már tolhatja a Left 4 Dead 2 demót, ám a Valve gondol azokra is, akik nem bíznak maradéktalanul a folytatásban. A Microsoft - jó szokásához híven - először a Gold előfizetőknek ad csak demót, ám november 10-én a többiek is beleszagolhatnak a Left 4 Dead 2-be.

A demó maga 2 gigabájt, ami nem annyira vészes, és segítségével ki lehet próbálni a négy személyes co-op módot, sőt az osztott képernyős kétszemélyes módot is. A kipróbálható verzió a The Parish névre hallgató részbe enged bepillantást, és New Orleans francia negyedében található. Gold előfizetők szedjék menten, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)