Hirdetés

LEGO City Undercover - ez az előzetes akár egy GTA játéké is lehetne

|

A fantasztikus LEGO City Undercover hamarosan PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és Switch-re is megjelenik. Már az első előzetesbe is bele fogtok szeretni.

Hirdetés

A LEGO City Undercovert Wii U-s megjelenése előtt egyébként is sokan bélyegezték LEGO GTA-nak, de az új trailerben még inkább fel lehet fedezni a GTA V videóinak viszatérő elemeit. Elsősorban a vágás, a beállítások és a zene egyvelege miatt hasonlít, nézzetek meg egy GTA trailert, látni fogjátok ti is.

A TT Games egyetlen olyan LEGO játékában, ami nem filmes licencre épül, egy nyomozót irányítunk, aki beépül a bűnözők közé. Azért is különleges, mert szabadon mászkálhatunk a városban. Voltak bizonyos játékelemek, amik csak a Wii U Gamepadjével működtek, de azokat viszonylag könnyen át lehet alakítani úgy, hogy ne kelljen a különleges kontroller. A videóból nem derül ki, ezt hogyan oldotta meg a csapat, viszont a megjelenésig (amit 2017 tavaszára ígérnek) valószínűleg ezt is elárulják.

Az eredeti kiadásról szóló tesztünket elolvashatjátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)