Hirdetés

LEGO Dimensions - csatlakozik Knight Rider és LEGO Batman is

|

A LEGO Dimensions tulajok jövőre sem maradnak beszerezhető figurák és szettek nélkül, ugyanis hozzácsapódik a népes csapathoz KITT, valamint a 2017-ben önálló filmmel jelentkező LEGO Batman is.

Hirdetés

A LEGO Dimensions remek eszköz a Warner Bros. kezében arra, hogy legfrissebb filmekhez videojátékos kapcsolódást biztosítson, így a Szellemirtók után a Legendás állatok és megfigyelésük is megkaphatja a saját kiegészítőjét. Persze nem hagyják ki a többi franchise-ban rejlő lehetőségeket sem, így kaphatott saját világot Sonic és Supergirl is. 

A kiadó most három új kiegészítőt is bejelentett: 2017. február 10-én jön a Knight Rider Fun Pack, amelyben helyet kapott David Hasselhoff karakterének minifigurája, valamint egy újraépíthető K.I.T.T., ami kis segítséggel képes a K.I.T.T. Jet és Goliath Armored Semi formákat is felvenni. Ezenkívül a csomag elérést biztosít az új Knight Rider Adventure World világhoz, valamint a vadonatúj Battle Arenához is. 

Ugyanebben az időpontban debütál a The LEGO Batman Movie Story Pack is Batgirl és Robin minifigurákkal, Bat-Computerrel, saját LEGO Batman Movie Adventure World világgal és a hozzá tartozó Battle Arenával. A kiegészítő elengedhetetlen kelléke a Batwing is, amelyből kis odafigyeléssel Bat-Tankot és Black Thundert varázsolhatunk. 

A harmadik bejelentés az Excalibur Batman Fun Pack. Ez egy új, középkori lovag stílusú Batman figurát, valamint átalakítható Bionic Steedet foglal magában (a LEGO Batman filmből származnak), utóbbiból Bat-Raptor és Ultrabat formálható. 

Ti melyiket fogjátok beszerezni a három LEGO Dimensions kiegészítő közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)