Hirdetés

LEGO Dimensions - ezek lesznek az új készletek

|

Tegnap még csak pletyka szintjén olvashattunk a LEGO Dimensions új tartalmairól, ma viszont képeket is kaptunk arról, hogy milyen franchise-okkal bővül a kockásított felhozatal.

Hirdetés

Tegnap a LEGO Dimensions kapott egy rövid ízelítőt, amely beharangozta, hogy a Warner Bros. ma bejelenti, milyen franchise-okkal bővíti a játék kínálatát a második évben. 

Még a kiadó hivatalos közleménye előtt felbukkant az Amazon Mexico adatbázisában szinten minden készlet, amivel készül a TT Games. A LEGO Dimensions egyik új Story Packje az új Ghostbusters filmhez kapcsoldódik:

A Ghostbusters Story Pack Melissa McCarthy karakterét, valamint a filmben látható Zhu Kínai Éttermét tartalmazza. Eddig a következő további készletekre derült fény: 

- Mission: Impossible Level Pack (Ethan Hunt figura, két jármű, sztori pálya, hub world és battle arena)

- Harry Potter Team Pack (Harry Potter és Voldemort figurák, két jármű, in-game hub world és battle arena)

- Adventure Time Level Pack (Finn figura, sztori pálya, két jármű, a Jakemobile és a gondolatolvasó harci tandemelefánt, hub world és battle arena)

- Adventure Time Team Pack (Puffancs hercegnő és Jake figurák, in-game hub world és battle arena)

- A-Team Fun Pack (B.A. Baracus figura, egy jármű, in-game hub world és battle arena)

Ezenkívül olyan franchise-okkal bővülhet még a LEGO Dimensions, mint a Szörnyecskék (Gremlins). Amint megérkezik a Warner Bros. hivatalos közleménye, jelentkezünk a további részletekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)