Hirdetés

Újrakeverik a LEGO Harry Potter játékokat

|

Ügyesen használja ki a Legendás állatok és megfigyelésük mozikba kerülését a Warner Bros. - hamarosan felújítva élhetjük újra az első két LEGO Harry Potter játék kalandjait.

Hirdetés

Nem biztos, hogy a világnak szüksége volt erre, de azért örülünk. A TT Games egyelőre nem jelentett be új, licencelt LEGO játékot, most a LEGO Dimensions bővítésével és a LEGO Worlds elkészítésével foglalkoznak elsősorban. 

Mellékes projektként azért belevágtak a két, eddig megjelent LEGO Harry Potter felújításába. A LEGO Harry Potter Collection október 21-én jelenik meg PlayStation 4-re (más platformokról most még nincs hír), és a Years 1-4, valamint Years 5-7 mellett tartalmaz egy karaktereket és egy varázslatokat magába foglaló csomagot. Előbbiben a Roxfort négy alapítója (Mardekár Malazár, Hollóháti Hedvig, Griffendél Godrik és Hugrabug Helga) szerepel, Harry, Luna, Ron, Hermione és Lockhart professzor pedig új ruházatot kapnak.

Egyébként a LEGO Dimensions is bővül Harry Potter-témájú tartalommal, minifiguraként Harryt, Voldemortot és Hermionét vehetjük majd meg. 

A Legendás állatok és megfigyelésük várhatóan novembertől lesz látható a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)