Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - megjött az első trailer és a megjelenési dátum

|

A reggeli pletyka után gyorsan hivatalos is lett: érkezik az új LEGO Star Wars, és már nem is kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

Reggel még az Amazon szivárogtatta ki az akkor még LEGO Star Wars 7 néven ismert programot. Az üzletek listázása már sokszor tévedett, de most az Xbox oldalán bukkant fel a játék, ami gyakorlatilag hivatalosan is megerősítette a LEGO Star Wars: The Force Awakens érkezését.

Már az első trailer is kiszivárgott (vagy hát "kiszivárgott", úgysem lehet manapság már senkit sem meggyőzni arról, hogy néha tényleg véletlenül, emberi hibából történik valami) a játékból, amin jól látható, hogy ugyanazt a humoros, jól bevált LEGO stílust kapjuk most is, mint a többi LEGO epizódban. Az ígéretek szerint nem csak a film sztoriját játszhatjuk majd végig kedvenc karaktereink oldalán, de exkluzív tartalmat is kapunk, ami a Star Wars VI és VII közötti eseményekről mesél majd.

A fenti trailer és az Xbox oldal szerint is június 28-án érkezik a játék PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, PS Vita-ra, Nintendo 3DS-re és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)