Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - nem csak a film sztoriját kapjuk

|

Azt már tudtuk, hogy a LEGO játék kicsit túl megy az SWVII történésein, de hogy ez pontosan mit jelent, arról csak most meséltek a fejlesztők.

Hirdetés

Azt már az elején fontos leszögezni, hogy a LEGO Star Wars: The Force Awakens a kánon része. A Disney nagyon fontosnak tartja, hogy egységes legyen a történet, így minden, amit a LEGO játékban látunk az része a hivatalos történetnek.

Ez azért érdekes mert a LEGO Star Wars nem csak a legutóbbi film eseményeit dolgozza majd fel. Részt vehetünk majd olyan küldetésekben, melyek elmesélik hogyan kapott C-3PO egy vörös kart, hogy hogyan fogta be Han Solo a Rathtarokat, és még sok minden mást is. Ha hihetünk a játék korai leírásának, akkor a LEGO Star Wars: The Force Awakens bemutatja majd azt is, hogy mi történt a Jedi visszatér és az Ébredő erő között (legalább is részben).

A LEGO Star Wars: The Force Awakens július 28-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS Vita-ra, Nintendo 3DS-re és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)