Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - bemutatkozik Poe Dameron

|

Poe a LEGO Star Wars: The Force Awakens egyik (ha nem az egyetlen) olyan karaketere lesz, akivel minden új játékelemet kipróbálhatunk.

Hirdetés

A június 28-án érkező új LEGO játék több igazi újdonságot hoz. Én kicsit félek attól, hogy ezekből aránylag keveset kapunk, de ne legyen igazam.

Lesz benne légiharc, fedezékből lövöldözés, illetve néhány objektum, amit többféleképp állíthatunk össze. Poe, mivel pilóta, többször is repülni fog, egyszer egy TIE vadászgép, egyszer pedig egy X-Wing pilótafülkéjében ülve, mint azt Az ébredő Erőben is láttuk. A repülős jelenetek egyelőre nagyon jól néznek ki, és a Star Wars Battlefront miatt egy kicsit hiányunk is van az űrharcból, úgyhogy már csak ezért is nagyon várjuk a játékot. A fenti videó mindent elmond Poe-ról, amit feltétlenül tudni kell ahhoz, hogy megszeressük, a többiek várhatóan később kapnak ilyen kis összeállításokat. Hangja egyébként Oscar Isaac, aki a filmben is alakítja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)