Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - megtudjuk, mi történt a film előtt

|

A Warner Bros. Interactive egy vadonatúj LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetessel emlékezett meg a nemzetközi Star Wars Napról, melyben a mellékküldetésekbe kóstolhatunk bele.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő minőségi kockásított újjáéledését a LEGO-játékok szakavatott csapata, a Traveller's Tale garantálja, amely J.J. Abrams filmjének tíz legizgalmasabb epizódját dolgozza fel, viszont nem csak ezeket kapjuk meg, lesznek különböző melléküldetések is. 

A Warner Bros. Interactive a nemzetközi Star Wars Napot ünnepelve kiadta a LEGO Star Wars: The Force Awakens legújabb kedvcsinálóját, ami bemutatja, hogy milyenek azok a missziók, amik a Jedi visszatér és Az ébredő Erő között történő események egy részét mesélik el. 

Például, hogy C-3PO hogyan kapott vörös kart (Trouble Over Taul), Han Solo miképpen fogta be a Rathtarokat (Rathtar Hunting), Lor San Tekka utazását a film elején látott Jakku faluba (Lor San Tekka's Return), Poe Dameron merész akcióját Ackbar admirális megmentésére (Poe to the Rescue), hogy a hírhedt peremvidéki kalóz, Crimson Corsair milyen módon akadályozta meg az Első Rend terveit (Crimson Corsair), továbbá azokat a kirakós darabokat is felfedezhetjük, hogy az Első Rendnek és az Ellenállásnak hogyan sikerült rátalálnia Lor San Tekkára a Jakkun (Ottegan Assault). 

A LEGO Star Wars: The Force Awakens június 28-án jelenik meg a Millenium Falconon kívül szinte mindenre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)