Hirdetés

LEGO Universe - Konzolokra is megjelenhet?

|

Igaz megjelenését elcsúsztatták, azonban a LEGO Universe illetékesei már konzolos átiratokról beszélnek.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk a LEGO Universe stratégiai okokra visszavezethető késéséről, mint akkor megtudtuk, idén biztosan színes építőkockák nélkül maradunk (sebaj, addig tápolhatjuk Hello Kitty Online karakterünket). Habár előzetes terveiket nem tudták valóra váltani, az MTV Multiplayer szerkesztőinek nyilatkozó Mark Hansen üzleti igazgató elmondta, hogy komolyan elgondolkodtak MMO játékuk konzolos átiratain. Nem véletlenül használtuk többes számot, igaz pontos platformmegjelölésekről nincsenek információink, de hosszú távú elképzeléseik között helyet szorítottak maguknak a konzolos rendszerek. Jelen pillanatban a fejlesztésekért felelős NetDevil gárdája kizárólag PC-re heggeszti a játékot, azonban csak idő kérdése, hogy mikor örülhetünk portolásoknak. Feltehetőleg majd a PC-s verzió megjelenése után.

legou_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)