Hirdetés

LEGO Universe - új screenshotok és helyszínek

|

A Netdevil játékáról talán kevesen hallottatok még, de az tény, hogy olyan játékhoz kapcsolódik, amit sokan imádtunk/imádunk.

Hirdetés

A LEGO Universe kapcsán a legsűrűbben elhangzó a kérdés a következő: "De hogyan lehet LEGO-s játékból MMO-t csinálni? "

A dolog nem tűnik olyan bonyolultnak, mint amilyen - hiszen rengeteg LEGO játék esetében nagyon jól megoldották, hogy akár Star Wars, akár Indiana Jones környezetben játszódjanak az egyébként igen élvezetes részek. Most a LEGO világ saját kis "univerzumában" játszódó MMO játék van teritéken. Az új screenek között már valódi játékbeli jeleneteket is látunk - harcot, belépő-képernyőt, karakter kiválasztását stb...

Kiderültek részletek is bizonyos helyszínekről:

"Űrhajó" - egy nagyon gyorsan darabjaira hulló űrhajó egy igen drámai helyszín a LEGO Universeben. Ez egyben a legelső helyszín is, ahol a játékosoknak meg kell tanulniuk az avatarjuk kezelését és építeniük kell egy rakétát, hogy el tudják majd hagyni a helyszínt.

"Kalózok" - A Gnarled Forest (Eltorzult Erdő) szélén álló sziklabarlangban kalózok pakolják ki hajóikról a holmijaikat. A kérdés csak az, hogyan akadtak fel egy fán?


“Harc” - A minifigurák (ez az avatarok neve a LEGO Universeben) harcba kerülnek egy robotikus lénnyel, miközben a háttérban valami sokkal nagyobb fenyegetés rémképe látszódik.


“Az Építés” - Az Eltorzult Erdőben a minifigurák át akarnak kelni egy leszakadt hídon, amely egy magas szakadék felett ívelt át valaha.Nagy feszültséggel és rengeteg mókával jár, míg együtt sikerül megoldaniuk a problémát és sikerül felépíteniük az új hidat.

A cikkben látható képek (és még továbbiak) sokkal nagyobb felbontásban megtekinthetőek a LEGO Universe galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)