Hirdetés

LEGO Worlds - elindult az Early Access

|

Amiről pár napja még csak pletykáltak, az mára valósággá vált. Itt a LEGO Worlds, a virtuális műanyagból építkező Minecraft.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy egy összeszerelési útmutató hátoldalán felbukkant egy rejtélyes LEGO cím. Ma az is kiderült, hogy mit takar, sőt, már ki is próbálhatjuk.

A LEGO Worlds egy procedurálisan generált világban játszódó sandbox játék, amelyet nem meglepő módon a TT Games fejleszt és a Warner Bros. ad ki. A játék nemrég bukkant fel a Steam Early Access kínálatában, ahol 15 euróért juthatunk hozzá. A rajthoz természetesen trailer is dukál, íme:

Az egyelőre csak egyedül játszható LEGO Worlds-ben a játékosok rengeteg izgalmas helyszínt és rejtett kincset fedezhetnek fel,  de természetesen lehetőségünk van megalkotni a saját világunkat is. A játékban rengeteg jármű és hátas található, de sajátot sajnos egyelőre nem építhetünk, ami öreg hiba, remélhetőleg hamarosan orvosolják majd a fejlesztők.

Nektek hogy tetszik a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)