Hirdetés

Life of Black Tiger - ez a PS4-es játék csak valami rossz vicc lehet

|

Tegnap megjelent egy trailer a PlayStation hivatalos csatornáján egy olyan játékhoz, ami már a PS2 idején is alig-alig állta volna meg a helyét.

Hirdetés

A konzolgyártók általában szigorúak azzal kapcsolatban, mint engednek megjelentetni platformjaikon. Míg Steamre simán felkúszhat egy tehénborogatós csoda, PS4-en vagy Xbox One-on ilyet nem látni (vagy nagyon-nagyon ritkán). 

Ha valami kis költségvetésű és emellé rossz játék mégis valahogyan elérhetővé válik konzolokra, azt az üzemeltetők igyekeznek nem reklámozni. Ezért is érthetetlen, hogyan kerülhetett fel a Life of Black Tiger előzetese a hivatalos csatornára.

A koreai fejlesztésű játékban egy fekete tigrissel kell leütnünk embereket és állatokat, de a framerate a jelenlegi kinti hőmérséklethez közelít, az animációk meg a '90-es évek végefelé megjelent, már akkor is lemezturkálóba szánt játékokban látottakkal vannak egy szinten. A leírásba sem fektetett sok energiát a 1Games, az így hangzik: 

A Life of Black Tiger egy interaktív, történetvezérelt kalandjáték, ami dzsungeles, mezős és erdős környezetekben játszódik. Élénk és realisztikus élményt élhettek át különböző küldetések során. 

Láthatóan kevesen értik, hogy ez most mégis mi, hogyan kell értelmezni, honnan jött és mi a célja. A cikk közzétételének pillanatáig több mint négyszer annyi megtekintő adott rá negatív szavazatot, mint pozitívat, és a kommentek sem kegyesek. Mondjátok el, nektek hogy tetszik, esetleg védjétek meg, hátha csak mi nem látjuk benne a művészi értéket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)