Hirdetés

Ingyenes a Limbo!

|

A Fallout 4 ingyenessé tétele csak egy hiba volt, ez viszont nem az: az xboxosok ingyen tölthetik le a Limbo nevű indie játékot!

Hirdetés

Minden idők egyik legjobb független fejlesztésű játéka a Limbo. Míg a fejlesztő Playdead az Inside-ot készíti (amivel kapcsolatban alighanem hallunk majd valami újat a ma esti Microsoft sajtókonferencián), most bárki, aki rendelkezik Xbox One-nal, felzárkózhat a fekete-fehér platformerrel.

A Limbóban egy kisfiút irányítunk, aki egy rejtélyes világban kutat egy kislány után. Nem tudjuk, miért, azt sem tudjuk, ki a lány, csak megyünk előre, és megpróbáljuk elkerülni az óriás, szőrös citromokat, akik állítólag pókok. A játék már szinte minden platformra elérhető, és alapvetően sem drága, de a One-osoknak most már tényleg nincs több kifogás. Erre tessék fáradni a letöltésért, a Vásárlás gombra kattintsatok, ne a másikra, és mielőtt továbblépnétek, ellenőrizzétek, a felugró fehér ablakban  az árnál nektek is azt írja-e a rendszer, hogy "Ingyenes".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)