Hirdetés

Little Nightmares - megjött az első rémálomszerű játékmenet videó

|

A Bandai Namco horror platformere megkapta az első igazi bemutatóját, ami egyszerre aranyos és bizarr.

Hirdetés

A múlt héten bejelentették a horror platformer, a Little Nightmares érkezését, de a cuki művészeti stílussal elkészített borzalmas kalandról akkor még nem tudtuk túlzottan sokat. Ez most részben megváltozik, köszönhetően a fenti videónak.

A trailer jól prezentálja, hogy a játék azt a kihívást támasztja eléd, küzdj meg gyerekkori félelmeiddel. Valószínűleg nem ugyan azoktól rettegtünk, mint a fejlesztők, de azért abban mind egyetérthetünk, hogy a videó végén látható szakáccsal nem szívesen haverkodnánk.

A Little Nightmares kiadásáért a Bandai Namco felel, akik a tervek szerint 2017 tavaszán fogják megjelentetni a játékot PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)