Hirdetés

LittleBigPlanet 3 - Hugh Laurie, Nolan North és Stephen Fry is szinkronizál (videó)

|

Új videó jött a LittleBigPlanet 3-ból, melyben Hugh Laurie az egyik gonoszt, Newtont szólaltatja meg. Zseniális.

Hirdetés

Egy pillanatig sem vonjuk kétségbe, hogy a LittleBigPlanet 3 lesz a sorozat eddigi legjobb része, de a készítők biztosra mennek: kiváló színészeket kértek fel, hogy megszólaltassanak egy-egy karaktert a játékban.

Többek között Peter Serafinowicz (Darth Maul hangja az első Csillagok Háborújában, illetve Pete a Haláli hullák hajnalában), Simon Greenall, Tara Strong (ők ketten népszerű szinkronszínészek) és Nolan North (pl. Nathan Drake hangja, de a lista nála is nagyon hosszú) is besegítenek, nem beszélve a narrátor Stephen Fry-ról és a Newtont megszólaltató Hugh Laurie-ról. A többiek esetében még nem ismert, hogy milyen szerepet kaptak, de Laurie alakítását most az alábbi videóban nézhetitek meg. Kiváló választás volt.

A LittleBigPlanet 3 november 19-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)