Hirdetés

LittleBigPlanet 3 - itt a Vissza a jövőbe DLC

|

A tegnapi nap a Vissza a jövőbe filmek jegyében telt, a LittleBigPlanet 3 pedig természetesen nem maradhatott ki a buliból.

Hirdetés

A LittleBigPlanet 3 szeretettel lovagol meg más zsánereket is egy-egy tematikus DLC formájában. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint megcélzó kosztümcsomag után most Marty McFly és a Doki is a kedves zsáklények világába költöztek.

A Back to the Future DLC nem csak a trilógia ismert karaktereit mintázó kosztümöket hoz el a LittleBigPlanet 3-ba, de kapunk mellé egy új pályacsomagot is, mellyel a múltba és a jövőbe is elutazhatunk. Ahogy várható volt, szerencsére a légdeszkáról sem kell lemondanunk, ez a remek találmány is bekerült a csomagba.

Nézzétek meg az új DLC-ről készült kedvcsináló videót, bár ha szeretitek a LittleBigPlanet 3-at és emellett Vissza a jövőbe rajongók is vagytok, akkor már biztosan el is kezdtétek letölteni a csomagot.

A LittleBigPlanet 3 elérhető PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokon, a Back to the Future DLC pedig megjelent mindkét masinára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)