Hirdetés

Jön a Lords of the Fallen: Complete Edition

|

Jön a Lords of the Fallen minden eddiginél teljesebb kiadása, a Complete Edition, de egyelőre nem minden platformra és nem minden régióban.

Hirdetés

A Deck13 Interactive a gamescom 2015-ön mutatta be új játékát, a The Surge című sci-fi RPG-t, de egy különleges kiadás erejéig még visszatérnek korábbi alkotásukhoz, a CI Games-szel közösen készített Lords of the Fallenhez is. A folytatást viszont már nem ők készítik

A CI Games bejelentette a Lords of the Fallen: Complete Edition-t, amely lényegében annyit tud, hogy tartalmazza az összes megjelent DLC-t (Demonic Weapon Pack, Lion Heart Pack, Monk Decipher, The Foundation Boost, The Arcane Boost), valamint az Ancient Labyrinth című bónuszkampányt is. Az elmaradhatatlan trailert se hagyjátok ki. 

A 30 dollárt (~8200 forintot) kóstáló Lords of the Fallen: Complete Edition október 27-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra Észak-Amerikában, viszont az európai dátumról, valamint a PC-s verzióról még nem nyilatkoztak az illetékesek.

Ti beszerzitek a komplett kiadást, ha Európába is ellátogat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)