Hirdetés

Csodás paródiajátékban találkozik Mario és a No Man's Sky

|

A No Mario's Sky három nap alatt készült el a legutóbbi Ludum Dare game jamre, de ennyi idő is elég volt az alkotóknak, hogy görbe tükröt tartsanak a Hello Games játékának.

Hirdetés

Sokan gondolják, hogy a No Man's Sky rengeteg világa közel sem sikerült olyan változatosra a véletlenszerű generálás ellenére, ahogy arra előzetesen számítottunk. Ezt parodizálta ki a legutóbbi Ludum Dare game jam egyik játéka, a No Mario's Sky is.

Ebben először egy kicsit furcsa 1-1-es pályán kezdünk, mígnem találkozunk egy rendkívül izmos Toaddal, aki elárulja nekünk, hogy ez nem egy egyszerű platformer. Hasonlóan ugyanis a No Man's Skyhoz egy űrhajóba pattanhatunk (aminek szerencsére itt nem kell feltöltenünk a hajtóműveit) és átrepülhetünk egy másik pályára. Odaszúrva egyet az űrszimulátornak minden egyes világban egy kicsit máshogy kinéző goombákat és növényeket találunk a véletlenszerűen generált pályákon, de ezek a játékmeneten valójában semmit sem változtatnak.

És hogy valami olyat is ígérjenek, ami biztosan nincs a játékban, a készítők még azt is állították, hogy a No Mario's Sky a bolygóközi gyarmatosítás témáját is feldolgozza. Vagy tényleg van szó minderről, csak én nem találtam meg. Mindenesetre a paródiát ti is ingyen letölthetitek, méghozzá innen, ha néhány furcsán eltorzított Mario-pályára vágytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)