Hirdetés

Madden NFL 17 megjelenés - ekkor ragadhatunk újra tojás lasztit

|

Kiderült, mikor kerül a boltok polcaira, és mely platformokon lesz elérhető az EA amerikai focis sorozatának legújabb darabja

Hirdetés

Madden NFL játékai a legtöbb amerikai focira kiéhezett játékos igényeit kielégítik, főleg ha még azt is megjósolják, ki nyeri a Super Bowlt. A sorozat legfrissebb részének fejlesztőcsapata, az EA Tiburon lesz, ők dolgoztak az elődökön is. 

A játék idén is az őszi időszakot célozza meg, egészen pontosan augusztus 23-án fog megjelenni Xbox One-ra, Xbox 360-ra, Playstation 4-re, Playstation 3-ra. Az előző részektől eltérően, a borítón virító játékost most nem a közönség fogja szavazás alapján eldönteni. További részletekre csütörtök éjfélkor majd derül fény, akkor fog ugyanis debütálni a játék gameplay trailere.

Ti várjátok az idei Madden NFL-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)