Hirdetés

Madden NFL 17 - ezt gondolja a borítón szereplő játékos a Madden átokról

|

A Madden NFL 17 borítójára Rob Gronkowski kerül majd, ez a megtisztelő cím azonban sok focistának végzetes előnynek bizonyult. Most ő is mesél arról, hogyan vélekedik a legendás Madden átokról.

Hirdetés

Nem életbiztosítás egy amerikai focista életében, ha az EA Sports játékának borítójára kerül. Több játékos is olyan sérüléseket szedett össze a borítós szereplését követő szezonban, ami miatt egyből be kellett fejeznie az adott idényt. A játéksorozat történetében először most nem a rajongók választották ki, hogy melyik kedvencük nézzen vissza a dobozról. A borítóra Rob Gronkowski kerül, aki boldogabb nem is lehetne.

Rob Gronkowski elmondta, hogy egy valóra vált álom a Madden NFL 17 borítójára kerülni. Ő pedig egyáltalán nem hisz a Madden átokban. "Én nem hiszek az átokban. Valójában sosem hittem az efféle dolgokban. Tavaly például milyen szezont ment Odell [Beckham]. Calvin Johnson pedig rekordot döntött, mikor a borítón szerepelt. Richard Sherman egészen a Pro Bowlig jutott, mikor ő volt rajta. Szóval úgy gondolom, ez [az átok] már múlt. Most pedig már a jövőt éljük." - mondta a New England Patriots játékosa.

Egyébként hasonló balszerencse érte az EA Sports UFC 2 borítóján feszítő két sportolót is.

A Madden NFL 17 augusztus 23-án fog megjelenni Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra. Ti hisztek az ehhez hasonló átkokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)