Hirdetés

Mafia 3 - mit akar egy voodoo királynő egy gengsztertől?

|

A Mafia 3 sztorijában Lincoln egyik segítője Cassandra lesz. De vajon a Haiti banda vezetője miért segít főhősünknek véres küldetését végig vinni? Az új videó megadja a választ.

Hirdetés

A Mafia 3 brutális és céltudatos főszereplője, Lincoln Clay szemei előtt csak egyetlen cél lebeg: leszámolni a teljes olasz alvilággal és uralma alá hajtani a várost. Elhatározásának véghezvitelében újdonsült családja segíti, amelynek három kisfőnök, Thomas Burke, Cassandra és az előző részből már ismert Vito Scaletta a részese. 

A legutóbbi alkalommal Thomast, az ír anarchistát ismerhettük meg kicsit behatóbban és előtte Cassandra is megkapta már a maga bemutatóját, azonban a 2K Games most kicsit még visszatér a belevaló hölgyhöz egy kérdés erejéig: miért segít Lincolnnak az olasz maffia elleni harcban?

A Voodoo Queen néven ismert Cassandra a Haiti banda vezetője, aki ugyanazért segít főhősünknek, ami Clay mozgatja: a személyes bosszú miatt. A fenti, kulisszák mögötti videóban most kicsit bővebben is mesélnek nekünk erről a fejlesztők.

A Mafia 3 megjelenés október 7-én várható a három fő platformra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)