Hirdetés

Mafia 3 tesztek - New Bordeux bukása?

|

A Mafia 3 a Take-Two idei nagy reménysége. Vajon sikerült akkorát robbantani, amekkorát szerettek volna, vagy elkezdődött a sorozat hanyatlása?

Hirdetés

A PC-s játékosokat leginkább idegesítő korlátozás, a 30 fps-es limit ugyan már feloldásra került egy patch formájában (amely a billentyűkiosztást is rendbe rakta egyúttal), azonban a Mafia 3 így is számos hibától és hiányosságtól szenved, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Éppen ezért a külföldi kritikák is kifejezetten vegyes képet mutatnak a játékról. 

A mi Mafia 3 tesztünket később olvashatjátok majd, viszont a külföldi tesztek már szép lassan befutnak (köszönhetően annak, hogy a kiadó visszatartotta a sajtópéldányokat), és a The Guardian rossznak tartja, míg a többiek a következő pontszámokat adták rá:

IGN.com - 7.5
Leadergamer - 8
Digital Spy - 2.5/5
The Guardian - 2/5
PlayStation Lifestyle - 7.5
Cheat Code Central - 3.5/5
Trusted Reviews - 2.5/5
Gameblog [francia] - 5
Gadgets 360 - 8
PSX-Sense - 7
Xbox Achievements - 77/100
Hardcore Gamer - 4/5
SpazioGames - 7.5

A PlayStation 4-es változat Metacritic átlaga 9 teszt után 67 ponton, a PC-sé 4 teszt után 59-en áll. Ezzel - szigorúan az eddigi pontok alapján - a Mafia 3 a sorozat eddigi leggyengébb epizódja, azonban még így sem számít játszhatatlannak, úgyhogy bátran ajánljuk azoknak, akiket érdekel a sztori. A többit meg majd elmondjuk a tesztben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)