Hirdetés

Mafia 3 - New Bordeaux kegyetlenségére világít rá a legújabb trailer

|

A Mafia 3 fejlesztői egy hangulatos videosorozatban mutatják be a játék helyszínéül szolgáló fiktív várost, ahol az élet közel sem fenékig tejfel.

Hirdetés

The World of New Bordeaux Gameplay Video Series címmel indított új videosorozatot a 2K Games, amelyből a megjelenésig hátralévő két hónapban megismerhetjük majd New Bordeaux legféltettebb titkait is.

Már a Mafia 3 bejelentése óta tudjuk, hogy ez bizony nem az az öltönyös, védelmi pénz begyűjtős maffia kaland lesz, Lincoln Clay ugyanis egy izzadt trikóban egy vadászkéssel vagy akár puszta kézzel is képes nekiugrani azoknak, akik szúrják a szemét. Ilyen emberből pedig elég sok van a városban, hiszen a felszín alatt még ott is gonosz erők munkálkodnak, ahol egyébként gyerekek játszanak a kertben és mindent átjár a friss pite illata.

A következő ilyen trailer augusztus 25-én érkezik majd, és ha ilyen tempóban követik egymást, akkor a megjelenésig 4-5 videóra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)