Hirdetés

Mafia 3 - Lincoln gyilkol

|

Egyáltalán nem meglepő módon ma is jött egy újabb Mafia III videó, amiben a főhőst láthatjuk lövöldözni és kést döfködni emberek mellkasába és nyakába.

Hirdetés

Alig több mint egy hét, és itt a Mafia 3. A Hangar 13 nem áll le a videók kiszórásával, szinte minden napra jut egy (néha több), hogy az információra éhes rajongók minél többet tudhassanak a játékról. 

Ma arról mesélnek, hogy hogyan veszi hasznát Lincoln a Vietnamban szerzett gyakorlatának. Ügyesebben használ fegyvert mint egy maffiózó, közelharcban is tapasztaltabb, gyorsabban, ügyesebben mozog, erősen és kegyetlenül vágja bele kését mindenkibe, akivel szembe kerül. Nézzétek meg, ha úgy érzitek, ezt látnotok kell. 

A Mafia 3 október 7-én robban be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)