Hirdetés

Mafia 3 - itt a megjelenési dátum, ütős az új előzetes

|

A 2K Games tegnap ígért egy új Mafia III előzetest, de ennél többet kaptunk.

Hirdetés

Féltünk egy kicsit attól, hogy a Mafia 3 áprilisban fog megjelenni, hiszen túl keveset tudtunk a játékról eddig. Szerencsére az a pletyka nem bizonyult igaznak, a 2K Games nem kapkodja el a játék kiadását, és mindkét nagy, nyári rendezvényen új infókkal szolgálhat vele kapcsolatban.

Tegnap jelezték, hogy ma új, a sztorit részletező előzetes jön. A kétperces anyag bemutatja, miért és mennyire dühös Lincoln, a főszereplő, és láthatóan nagyon elszánt; gyilkolni akar, nem büntetni. Kiderül továbbá, hogy nem New Orleansben, hanem egy ahhoz hasonló fiktív városban, New Bordeaux-ban kell kiirtani a teljes alvilágot. A videó végén felbukkant a megjelenési dátum is, miszerint a játék 2016. október 7-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az előrendelők 3 exkluzív fegyvert és járművet kapnak, ezt a videó végén láthatjátok.

Az eddigiek alapján hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)