Hirdetés

Mafia 3 - remek korhű muzsikákra állhatunk bosszút

|

Egy teljes alvilág kiirtásához korhű és minőségi zenék dukálnak és a 2K Games PAX East expón adott nyilatkozata alapján a Mafia 3-nak ezen a területen sem kell majd szégyenkeznie.

Hirdetés

Az elmúlt hét során csak úgy tobzódtunk a Mafia 3 hírekben és látnivalókban, elvégre egy ütős előzetes társaságában megkaptuk a megjelenési dátumot, gameplay videó is érkezett rengeteg információval együtt és megtudtuk azt is, hogy milyen extrákat kínálnak a gyűjtői kiadások

A Mafia 3-ban az 1960-as években járunk, a helyszín pedig egy fiktív város, New Bordeaux, ahol a színes bőrű vietnami veterán, Lincoln Clay elhatározza, hogy bosszút áll és leszámol a teljes olasz alvilággal, így a fő célunk a város uralmunk alá hajtása lesz. Azt már korábban is szemügyre vehettük, hogy a Hangar 13 fejlesztői nagyon odafigyeltek arra, hogy minden korhű legyen és a trailerekben is hallhattunk nem egy stílusos muzsikát felcsendülni (például Bob Dylantől az "All Along the Watchtower"-t vagy a The Animalstől a "House of the Rising Sun"-t), viszont a PAX Easten tartott panel során a készítők beavattak minket abba a fontos részletbe, miszerint egy "csomó nagyszerű zene" kapott helyet a játékban abból a korszakból. A fejlesztők rámutattak arra a tényre, hogy a dalok engedélyeztetése trükkös üzlet, ez az oka annak, hogy több licencelt muzsikát még nem erősítettek meg, viszont nagyon elégedettek a válogatással.

Azt szerencsére sikerült megtudni, hogy a fent említetteken kívül a Creedence Clearwater Revival-féle "Fortune Son" és Dusty Springfield örökzöldje, a "Son of a Preacher Man" (a fenti trailerben hallhatjátok) biztosan benne lesznek a játékban, ahogyan a The Rolling Stones klasszikusa, a "Paint It Black" is. A Mafia 3 megjelenése október 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)