Hirdetés

Mafia 3 - ha fegyver van, minden van

|

Lincoln Clay bosszúját és New Bordeux visszafoglalását csak kellő mennyiségű fegyverrel hajthatjuk végre. Ezekre fókuszál a Mafia 3 legújabb videója is.

Hirdetés

Mire a Mafia III megjelenik, szinte nem lesz olyan része, amiről a Hangar 13 ne tett volna említést egy nyilatkozatban vagy ne mutatott volna meg egy videóban. A pénzszerzés, a gépigény és a mobilos változat leleplezése után azonban hátravan még egy fontos téma.

Bár Lincoln Clay van annyira brutális és badass, hogy pusztán az ökleit használva is képes lenne megtisztítani egy komplett területet, azért ahhoz ennél jóval halálosabb eszközök szükségesek, hogy felszámolja az olasz maffiát és átvegye New Bordeux alvilága felett az uralmat kisfőnökei (köztük Vito) közreműködésével. Persze a Mafia III-ban töménytelen mennyiségű fegyver áll majd rendelkezésére, erre koncentrál a legújabb videó is. 

Már nem kell sokat várni rá, hogy késsel, pisztollyal, puskával vagy valami nagyobbal rendet tegyünk New Bordeux utcáin: október 7-én jön a Mafia III PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)